Sluit navigatie

Recensies

Lieve woorden van mooie mensen

Lieve Petra, Ik wil je bedanken voor het geduld dat je met ons had, elke keer opnieuw stelde je vragen en dan telkens een heel ander antwoord krijgen. Bij twijfel gaf je opnieuw alle opties aan en kregen wij tijd voor het nemen van een juiste beslissing. Ook vond ik het fijn dat ik kon helpen met het ontwerpen van de kaart, dit terwijl ik eerst erg twijfelde of ik het wel wilde doen. Je hebt ons op een vertrouwde manier bevestiging gegeven. En zo voelde eigenlijk de hele week. Rustig liet je ons de mogelijkheden zien en hielp je het levensverhaal goed samen te stellen. Met als resultaat een hele mooie bijeenkomst. Het klinkt misschien een beetje gek, maar voor mij voelde deze week met jouw begeleiding als een soort veilige start van een lastige tijd. Er zullen nog een hoop lastige momenten en beslissingen komen, maar die nemen we stap voor stap. Heel erg bedankt voor de rust en troost die je hebt gegeven.

- Familie Anoniem

Klaar zijn voor de dood betekent niet dat je het leven kan loslaten. 
Mijn vader was daar wel een voorbeeld van. Hij kon het leven niet loslaten en mij niet... en ik hem ook niet. Het onvermijdelijke is gebeurd in al zijn hevigheid. De weken rondom zijn overlijden waren zwaar en moeilijk. Af en toe zag ik de weg niet meer die ik moest bewandelen. Dankzij jou, Petra, werden zaken helder en rustiger. Het contact met jou heb ik als zeer prettig ervaren. Je kon omgaan met soms wat overdreven perfectionisme en onzekerheid. Het persoonlijk contact was fijn. Daar kijk ik met een warm gevoel op terug. Ik dank je voor de mooie uitvaart en dat je altijd voor ons klaarstond. Ik wens je alle goeds en geniet van het leven.

- Liefs van Naomi Hoogsteden, Ruud, Colin & Mason

Wat is het fijn om Sylvia, Linda en Rommy om je heen te hebben als je ineens geconfronteerd wordt met het overlijden van je vader. Zij ontzorgen en verzorgen! Op zo'n manier dat we kunnen terugkijken op een mooie, intense en emotionele week die we met elkaar hebben beleefd. Papa heeft een uitvaart gekregen die recht heeft gedaan aan hoe hij in het leven stond. Heel erg bedankt daarvoor. 

- Namens de familie Tromp, Corrie

Lieve Sylvia, Rommy en Linda. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor de geweldige, liefdevolle en spontane begeleiding voor en tijdens de crematie van Klaas. Jullie hebben geluisterd en heel goed aangevoeld wat we wilden en samen hebben we een prachtig afscheid voor Klaas verzorgd. Jullie hulp voelde als een warme deken om ons heen. Heel veel dank daar voor.

- Liefs Nel, kinderen en kleinkinderen

We kregen van de voormalige koster van de Broeker kerk de aanbeveling Sereen te vragen de uitvaart van mijn vrouw/onze moeder te begeleiden. In alles bleek dit een zeer goede keuze te zijn.

Direct al bij het voorgesprek kregen we het gevoel dat er sprake was van veel inlevingsvermogen bij wat onze wensen waren bij de uitvaart. Veel zorg en passie bleek ook in de verdere voorbereiding. Zaten we ergens mee, we konden direct bij jullie terecht. Jullie waren te allen tijde bereikbaar voor goede raadgevingen.

Veel bewondering hadden we ook voor de aandacht waarmee het lichaam van mijn vrouw/onze moeder bij de opbaring werd verzorgd met als ongelooflijk resultaat dat zij haar eigen uiterlijk weer terug kreeg. Kortom wij kijken terug op een warme samenwerking, die bijdroeg aan een zeer memorabele dag. Heel veel dank daarvoor.

- Wim, Ingrid, Onno en Lars Drijver

Toen we wisten dat mijn man Brord niet lang meer te leven had, hebben we Petra gebeld. We kenden haar van een eerdere uitvaart in de familie en hadden altijd onthouden hoe mooi en rustgevend die plechtigheid was geweest. De eerste kennismaking was goed, genoeg om het te kunnen laten rusten en te weten dat het goed zou komen. 

Toen Brord overleden was, heeft Petra gezorgd dat ik in alle rust de juiste beslissingen kon nemen. De dag van de uitvaart was prachtig: de kist, de bloemen, de zorg voor mij, de receptie in een fijne omgeving weg van het crematorium. Alles was mooi en goed, het geeft me nog altijd veel troost.

Petra, bedankt voor je tijd, je aandacht, je zorg. We hebben tussen al het geregel door ook gewoon kunnen lachen en over andere dingen kunnen praten. Je gaf me alle tijd en ruimte, maar ook steun en bevestiging als ik die nodig had. Het was zo goed als een uitvaart maar zou kunnen zijn.

- Lilian Bender

Beste Sylvia en team. Wat zijn jullie toch een stel toppers. Niet alleen hebben jullie ons 100% fantastisch geholpen bij de hele organisatie en het geregel rond het verwerken van het verlies van onze moeder, maar indirect ook door net die speciale aandacht en jullie fijngevoeligheid voor bepaalde situaties die nu eenmaal in een mensenleven voorkomen bij het verwerken van het verlies van onze vader. En dat terwijl die pijn al 20 jaar diep zat. Super bedankt en ik zou iedereen aanbevelen om met jullie in zee te gaan.

- Pieter Visser.

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken wat je voor ons hebt gedaan na het overlijden van onze vader en echtgenoot van onze moeder. Jouw persoonlijke en professionele begeleiding is voor ons een hele grote steun geweest. Wij hebben jouw betrokkenheid als warm en vertrouwd ervaren. Het was een een sfeervolle, verzorgde uitvaart.

Lieve Petra heel veel dank daarvoor !

- Groetjes, Mevr. Doof, Petra en Magda

Je nieuwjaarskaart staat nog steeds op de kast om op te reageren en ik kom er maar niet toe. Net hoorde ik op de radio het adagio uit het 5e pianoconcert van Beethoven, de muziek waarmee de kist door zoons en kleinzoons het crematorium werd ingedragen. Nu dacht ik dat ik er overheen was, er wordt dan gezegd, je hebt het een plaats gegeven en dat heb ik ook. Maar dan die muziek, als een mokerslag, In ieder geval een aanleiding om je te mailen.

Petra, Ik ben je nog steeds dankbaar voor de warmte waarmee je ons terzijde hebt gestaan. Ook voor de mensen waarmee je je omringt. De dame die er voor gezorgd heeft dat het fijn was om bij Gerry te zijn en de jonge vrouw die dat wonderschone boeket gemaakt heeft. Ik heb de reacties op je website gelezen. Wat fijn moet het voor je zijn om te lezen wat je voor mensen in verdrietige omstandigheden betekent.

Ik wens je alle goeds.

- Hans Verburg

Lieve Sylvia, Rommy en Linda,
Nu, enkele maanden na het overlijden en de crematie van onze moeder, kijken we nog steeds blij en met grote tevredenheid terug. Met jullie aan onze zijde werd het laatste afscheid van mama alles en meer dan wat we gehoopt en verwacht hadden. Dat heeft ons in de afgelopen periode zo geholpen ons verdriet te verwerken en het gemis een plek te geven. We zijn zo blij met het advies van de thuiszorg om Sereen te vragen voor de begeleiding van mama’s uitvaart. Al heel snel nadat jullie kwamen, wisten we dat alles in orde zou komen. Voor jullie is ‘goed’ niet genoeg, het moet meer dan dat zijn. Want als geen ander weten jullie dat er geen herkansing is voor het laatste afscheid van een dierbare.

Natuurlijk, jullie brengen expertise en ervaring mee. Maar wat ons zo goed deed was de empathie en het respect waarmee jullie met mama en ons omgingen, zoals het moment dat jullie met z’n drieën mama in jullie armen uit bed tilden en in de kist legden. Wij kregen alle ruimte om een persoonlijke invulling te geven aan de rouwcirculaire, de condoleance-avond en de crematieplechtigheid. En waar nodig kwamen jullie met een suggestie of advies. Wij hebben een goede tijd gehad met jullie en denken daar met een warm gevoel aan terug.

- Lieve groeten, Reny, Anton, Jos en Inge Worb

‹‹ vorige pagina    1    2    3    volgende pagina ››

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››

Sereen Edam

Voorhaven 141
1135 BP  Edam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

0299 - 32 00 71 ››
Scroll naar boven