Sluit navigatie

Edam-Volendam en omstreken

Centraal in Edam staat het fraaie pand van Sereen Uitvaartbegeleiding

Centraal in Edam

Centraal gelegen in Edam staat het fraaie pand van Sereen Uitvaartbegeleiding. Het pand stamt uit de gouden zeventiende eeuw en heeft een warme uitstraling. Een goede match met onze werkwijze: sfeervol, licht en transparant. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij ons.

Het vinden van een geschikt moment om uitvaartwensen te praten blijkt vaak lastig. Soms is er behoefte aan een voorgesprek wanneer iemand ziek is en het sterven dichtbij komt of omdat een naderend afscheid van een dierbare veel voorbereiding nodig heeft. In het gesprek komen alle aspecten rondom het afscheid en de uitvaart aan de orde. Wij maken een verslag van het gesprek en een duidelijke begroting van de te verwachten kosten. Ook is het mogelijk om een uitvaartwensenformulier in te vullen.

Als de omstandigheden daarom vragen of als het prettiger is om het voorgesprek thuis te laten plaatsvinden, is dat ook mogelijk. Als afscheid nemen thuis niet lukt, niet kan of niet gewenst is, biedt het Afscheidshuis Sereen de naaste familie een waardig alternatief. In ons Afscheidshuis is een mooie afscheidskamer gerealiseerd waar de naaste familie de overledene zonder afspraak kan bezoeken.

De vrouwen van Sereen begeleiden met grote betrokkenheid en kennis van zaken uitvaarten in Edam-Volendam, Waterland, Zeevang en omstreken.

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››

Sereen Edam

Voorhaven 141
1135 BP  Edam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

0299 - 32 00 71 ››
Scroll naar boven