Sluit navigatie

Rotterdam en omstreken

Midden in Kralingen staat het fraaie pand van Sereen Uitvaartbegeleiding

Rotterdam en omstreken

Midden in het mooie Kralingen in Rotterdam staat het fraaie pand van Sereen Uitvaartbegeleiding. Een statig vooroorlogs pand met hoge plafonds en winkelruiten. Een goede match met onze werkwijze: sfeervol, licht en transparant. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij ons.

Het vinden van een geschikt moment om uitvaartwensen te praten blijkt vaak lastig. Soms is er behoefte aan een voorgesprek wanneer iemand ziek is en het sterven dichtbij komt of omdat een naderend afscheid van een dierbare veel voorbereiding nodig heeft. In het gesprek komen alle aspecten rondom het afscheid en de uitvaart aan de orde. Wij maken een verslag van het gesprek en een duidelijke begroting van de te verwachten kosten. Ook is het mogelijk om een uitvaartwensenformulier in te vullen.

Als de omstandigheden daarom vragen of als het prettiger is om het voorgesprek thuis te laten plaatsvinden, is dat ook mogelijk.

Wij bieden persoonlijk maatwerk en deskundigheid in uitvaartbegeleiding in een breed werkgebied in Zuid-Holland. Met name in Rotterdam, Kralingen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen-Moerkapelle (Zuidplas), Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel en Gouda.

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››

Sereen Edam

Voorhaven 141
1135 BP  Edam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

0299 - 32 00 71 ››
Scroll naar boven