Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

« Terug

Kom jij ons team versterken?

IMG_20200910_160937057_HDR.JPEG22 feb

Wij zijn op zoek naar een (freelance)uitvaartbegeleidster die bij de visie van Sereen aansluit.

Sereen is een bedrijf waar vrouwen al meer dan 10 jaar op persoonlijke en eigentijdse wijze uitvaarten begeleidt in de regio Rotterdam en omstreken. Als uitvaartbegeleidster ben je vanaf de melding van overlijden tot en met de invulling van de dag van het afscheid het aanspreekpunt voor de familie en onze toeleveranciers. Naast het luisteren en regelen is het actief aandragen van (creatieve) mogelijkheden zeer belangrijk. Kwaliteit in begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. 

Om nabestaanden van A tot Z te kunnen begeleiden, moeten we mee kunnen bewegen, vertrouwen en rust creëren in de meest kwetsbare situaties. Om goed af te kunnen stemmen is daarom, naast een HBO werk- en denkniveau, een bepaalde ‘persoonlijke rijpheid’ noodzakelijk. Ook zien wij graag dat je een (bijna) afgeronde vakopleiding tot uitvaartbegeleider hebt en dat je woonachtig bent in de omgeving van Rotterdam. Vanzelfsprekend moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en auto en ben je flexibel inzetbaar met bereidheid om op onregelmatige tijden te werken.

Wij bieden een bijzondere en afwisselende functie voor 24 uur per week of als freelancer een garantie van tenminste 20 uitvaarten per jaar. 

Denk jij dat je past binnen ons team, dan horen we graag van je. Stuur uiterlijk 11 maart 2022 een mail naar info@sereenuitvaart.nl ter attentie van Petra Verschoor met daarin je CV, recente foto en motivatie.

« Terug

Scroll naar boven