Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

« Terug

Silent-Stones – Bijzondere gedenkstenen, urnen en assieraden

Silent-Stones-Bijzondere-gedenkstenen-urnen-assieraden.jpg30 aug

Als uitvaartonderneming waar persoonlijke begeleiding voorop staat is het fijn dat wij onze opdrachtgevers in contact kunnen brengen met partners en leveranciers die vanuit eenzelfde passie werken. 

Silent-Stones – Bijzondere gedenkstenen is zo’n partner. Ludy Kaptein creëert samen met haar collega’s met passie en liefde waardevolle herinneringen in gedenktekens, grafmonumenten, grafstenen of urnen.

Een van de vele mogelijkheden zijn een eigen ontworpen, unieke collectie van urnen van rivierkiezels. Sereen Uitvaartbegeleiding is als betrokken uitvaartondernemer trots dat wij een kleine collectie van hetgeen Silent-Stones aan urnen biedt in ons kantoor aan de Oudedijk in Rotterdam kunnen laten zien.

Na de uitvaart volgt een periode van rouw en gemis en het kan heel fijn zijn om een passende en mooie gedenksteen te (laten) ontwerpen of een passende urn uit te kiezen die weerspiegelt degene die uw dierbare was.

Nieuwsbericht-Silent-Stones_Sereen

De website van Silent-Stones geeft u slechts een beperkt overzicht van de mogelijkheden. Maak gerust, geheel vrijblijvend, een afspraak met één van de ontwerpers. Zij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden voor binnen- en buitenurnen, gedenkstenen, asbewaringen en/of assieraden.

Silent-stones-tekst-Sereen

« Terug

Scroll naar boven