Sluit navigatie

Recensies

Lieve woorden van mooie mensen

Laat hier uw recensie achter

Toen we wisten dat mijn man Brord niet lang meer te leven had, hebben we Petra gebeld. We kenden haar van een eerdere uitvaart in de familie en hadden altijd onthouden hoe mooi en rustgevend die plechtigheid was geweest. De eerste kennismaking was goed, genoeg om het te kunnen laten rusten en te weten dat het goed zou komen.

Toen Brord overleden was, heeft Petra gezorgd dat ik in alle rust de juiste beslissingen kon nemen. De dag van de uitvaart was prachtig: de kist, de bloemen, de zorg voor mij, de receptie in een fijne omgeving weg van het crematorium. Alles was mooi en goed, het geeft me nog altijd veel troost.

Petra, bedankt voor je tijd, je aandacht, je zorg. We hebben tussen al het geregel door ook gewoon kunnen lachen en over andere dingen kunnen praten. Je gaf me alle tijd en ruimte, maar ook steun en bevestiging als ik die nodig had. Het was zo goed als een uitvaart maar zou kunnen zijn.

- Lilian Bender

Lieve Petra, Wat heb je het afscheid van Willem vandaag tot één van de hoogtepunten van ons leven gemaakt. Het voor de auto uit lopen in de straat en de laan op de begraafplaats naar de aula. Het luiden van de klokken. Mooie rituelen!

Alles tot in de puntjes verzorgd, mooie ideeën aangedragen, zodat de begrafenis nog meer ‘stijl’ kreeg. Veel mensenkennis heb je daarvoor nodig en dat blijk je te hebben, een vakvrouw dus!

Het mooie extraatje vond ik ook dat ik bij jou een minimaal beetje emotie zag, omdat je Willem kende, wat mij goed deed! We spreken elkaar!

- Liefs van Wil van Duin

Beste Petra, Het leven van alle dag heeft vandaag weer z’n gang genomen, zoals iedere maandag of elke dag van een week! Toch kijken wij als familie terug op een bijzondere uitvaart en crematie van ons moeder Elly Triesscheijn, afgelopen zaterdag 5 mei.

Het weer was fantastisch, de uitvaartplechtigheid en crematie verliep indrukwekkend, stijlvol en met de nodige passie. Daarna nog het samenzijn met familie en vrienden in een ontspannen sfeer.

Wij willen jou, Petra, bedanken voor de rol die jij binnen dit geheel op je hebt genomen. De gesprekken vooraf, de keuzes die je voorlegde en de begeleiding van ons allen hebben wij als zeer prettig, betrokken en warm ervaren. Ook veel vrienden en familie die wij nadien hebben gesproken waren een en al lof over de setting waarin wij afscheid hebben genomen van ons moeder. Wij willen je hartelijk danken voor je professionele begeleiding en kijken terug op een afscheid dat wij als kinderen en familie nooit zullen vergeten. Dank en hartelijke groeten van mijn familie,

- Loes en Rogier Triesschijn

Je nieuwjaarskaart staat nog steeds op de kast om op te reageren en ik kom er maar niet toe. Net hoorde ik op de radio het adagio uit het 5e pianoconcert van Beethoven, de muziek waarmee de kist door zoons en kleinzoons het crematorium werd ingedragen. Nu dacht ik dat ik er overheen was, er wordt dan gezegd, je hebt het een plaats gegeven en dat heb ik ook. Maar dan die muziek, als een mokerslag, In ieder geval een aanleiding om je te mailen.

Petra, Ik ben je nog steeds dankbaar voor de warmte waarmee je ons terzijde hebt gestaan. Ook voor de mensen waarmee je je omringt. De dame die er voor gezorgd heeft dat het fijn was om bij Gerry te zijn en de jonge vrouw die dat wonderschone boeket gemaakt heeft. Ik heb de reacties op je website gelezen. Wat fijn moet het voor je zijn om te lezen wat je voor mensen in verdrietige omstandigheden betekent.

Ik wens je alle goeds.

- Hans Verburg

Wij zijn erg tevreden over de prettige manier waarop Petra Verschoor de crematie van onze (schoon)moeder heeft verzorgd. Ze was er voor ons, zonder zich op de voorgrond te plaatsen. Wij hielden de regie, terwijl Petra ons desgevraagd adviezen gaf of ons attent maakte op goede en creatieve mogelijkheden. Ze dacht mee en dacht vooruit. Petra was ook transparant over de kosten en was zeker niet gericht op extra verkoopresultaten.

Kort samengevat: vriendelijk, invoelend, soms kordaat, niet opdringerig, erg betrokken en discreet. We kunnen Petra dan ook van harte aanbevelen!!

- Gerard en Leni de Jager

Beste Petra en Toinette, De keuze voor Sereen Uitvaartbegeleiding is beslist de juiste geweest. Ik wil jullie dan ook heel... heel hartelijk bedanken voor jullie nooit aflatende inzet en de veelvuldige gesprekken, telefoontjes, mailtjes naar mij en Frank, die uiteindelijk resulteerde in mooie en waardige afscheidsdiensten voor mijn lieve Leny in zowel de Joseph Kerk, als in het in het crematorium Schollevaar.

Petra en Toinette, nogmaals hartelijk dank!

- Karel Lissenburg

Petra, Wij willen jou danken voor al je samenspraak, geduld en inmense liefde voor jouw vak. Je hebt ons liefdevol geleid door een emotioneel afscheid waarin je ons vele mooie momenten hebt geschonken, door het juiste aan te dragen en het goede te brengen. Je hebt ons een kant van het leven laten zien, waar mensen met passie en liefde werken. Voor dit alles zijn we je dankbaar. Jij was de juiste mens op de juist plek. Dank je wel uit de grond van ons hart.

- Susanne en Tom van der Schans

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken wat je voor ons hebt gedaan na het overlijden van onze vader en echtgenoot van onze moeder. Jouw persoonlijke en professionele begeleiding is voor ons een hele grote steun geweest. Wij hebben jouw betrokkenheid als warm en vertrouwd ervaren. Het was een een sfeervolle, verzorgde uitvaart.

Lieve Petra heel veel dank daarvoor !

- Groetjes, Mevr. Doof, Petra en Magda

Lieve Petra, Ik wil je bedanken voor het geduld dat je met ons had, elke keer opnieuw stelde je vragen en dan telkens een heel ander antwoord krijgen. Bij twijfel gaf je opnieuw alle opties aan en kregen wij tijd voor het nemen van een juiste beslissing. Ook vond ik het fijn dat ik kon helpen met het ontwerpen van de kaart, dit terwijl ik eerst erg twijfelde of ik het wel wilde doen. Je hebt ons op een vertrouwde manier bevestiging gegeven. En zo voelde eigenlijk de hele week. Rustig liet je ons de mogelijkheden zien en hielp je het levensverhaal goed samen te stellen. Met als resultaat een hele mooie bijeenkomst. Het klinkt misschien een beetje gek, maar voor mij voelde deze week met jouw begeleiding als een soort veilige start van een lastige tijd. Er zullen nog een hoop lastige momenten en beslissingen komen, maar die nemen we stap voor stap. Heel erg bedankt voor de rust en troost die je hebt gegeven.

- Familie Anoniem

Petra heeft het afscheid van mijn man met heel veel zorg begeleid en dat heb ik als uiterst prettig ervaren.

Alhoewel ik zelf heel goed wist hoe ik alles geregeld wilde hebben, verliep het overleg daarover met Petra in een ontspannen sfeer en zonder enige tijdsdruk. Vooral de "normale" omgang met elkaar vind ik heel belangrijk en is voor mij ook reden geweest dat ik bij het overlijden van mijn man contact heb opgenomen met Sereen om het afscheid mede vorm te geven.

Lieve Petra heel veel dank.

- Carlien Heuvelink

‹‹ vorige pagina    1    2    volgende pagina ››

Social Media

Volg ons op:

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››
Scroll naar boven