Recensies

Lieve woorden van mooie mensen

Laat hier uw recensie achter

Ook namens mijn zussen kan ik vertellen dat Petra er voor ons was en ons op een rustige en respectvolle manier bijstond voor én na het overlijden van onze moeder. Alles, ook de catering van Anne, was tot in de puntjes, zoals wij het voor ogen hebben gehad, verzorgd. Onze hartelijke dank daarvoor.

Laurie Verhoeven


In mei 2018 was onze eerste kennismaking met Sereen Uitvaartbegeleiding toen plotseling mijn schoonvader overleed. Toen kwam uitvaartonderneemster Petra bij ons en vanaf de 1e minuut was er een uitstekende klik, wat een betrokken en lieve vrouw voor haar vak en vooral voor ons als nabestaanden. Zij hielp mee met de persoonlijke afbeelding op de rouwkaart, wij mochten alles zelf beslissen en niets was raar zoals de borrel en de klompen bij de kist, een schrijfster voor de mooie levensloop die Petra namens ons voorlas, zo mooi en meelevend. Haar lieve begeleiding vanaf het overlijden tot aan het lopen naar het crematorium. Ook na afloop kontakten hoe wij het beleefd hadden en altijd kontakt gehouden.

In juni 2021 overleed mijn schoonmoeder en we belden uiteraard weer met Sereen Uitvaartbegeleiding en weer stond Petra vanaf de 1e minuut voor ons klaar en was het alsof de tijd had stil gestaan toen wij elkaar na 3 jaar weer zagen.

Dit keer kozen wij voor een uitvaart met alleen ons gezin ivm de eenzaamheid waarin mijn schoonmoeder de laatste jaren had geleefd in het verpleeghuis. Nu werden wij wederom met alle liefde en betrokkenheid door Petra bijgestaan.En in alle soberheid hebben wij met ons vieren mijn schoonmoeder naar het crematorium gereden.

Ook nu weer de nazorg en de fijne telefonische kontakten met Petra over hoe wij het ervaren hadden. Alles werd ons uit handen genomen, er wordt meegedacht maar niet dwingend gehandeld, zoals wij het wilden was het goed. Voor ons geen ander dan Sereen uitvaartbegeleiding en ik kan het eenieder aanraden.

Jolanda

Goedemiddag Petra,

Vanmiddag hebben we via de Livestream gekeken naar de uitvaart van de vader van onze zwager. Gegeven de omstandigheden zijn we heel blij, dat jij deze uitvaart ook weer zo goed hebt begeleid en de uitvaart met de naaste familie zo mooi hebt kunnen vormgeven.

Ook wij zijn nog steeds heel blij, dat jij ons eind januari bij de uitvaart van onze vader en schoonvader zo goed hebt bijgestaan. We zijn je daar nog steeds heel dankbaar en erkentelijk voor. Door toedoen van het goede en waardige afscheid door jou begeleid heeft de periode na het overlijden van onze vader, schoonvader en opa ons als familie enorm geholpen.

Dat voelen we nog steeds zo, ook al is het alweer meer dan een half jaar geleden. Wij hebben het mooie afscheid als heel belangrijk en wezenlijk ervaren, en willen je daar nogmaals heel hartelijk voor bedanken.

Met vriendelijke groet,

Gert Jan en Wilma Goudswaard

Petra en Carla,

Bij deze willen wij jullie ontzettend bedanken voor de verzorging van en de liefdevolle aandacht bij het prachtige afscheid van mijn lieve vader, Joop van Opdorp.

Carla in het bijzonder willen je jou bedanken voor het meedenken en het doen ontstaan van het levensverhaal van mijn vader.

Wat was het mooi, helemaal zoals hij was: De contente mens.

Jacqueline Beerden


Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor je steun en professionele inzet bij de Crematie van onze Zus en Moeder An.

Wij waren meteen erg op ons gemak bij jou. Ook werd ons niets opgedrongen. Je dacht met ons mee. Alles is precies zo gelopen als mijn Zus het heeft gewenst. Dank zij jou.

Een vriendelijk groet,

Henriette Velgersdijk

Lieve Petra,

De tijd vliegt voorbij maar het afscheid van onze vader, nu ruim een jaar geleden, staat ons nog bij als de dag van gisteren. Een mooie zonnige voorjaarsdag in april, een dag waarop we echt afscheid moesten nemen.

Mijn vader had een lange ziekteperiode achter de rug en afscheid nemen was voor hem maar ook voor ons erg moeilijk. En dan opeens is die dag er en moet je daar toch over na gaan denken.

Op de dag van zijn overlijden hebben we contact met je gezocht. Je prachtige website viel bij ons in de smaak, maar ook het contact voelde direct goed. Je hebt mijn moeder, mijn zus en mij begeleid in de keuzes die je op zo'n moment moet maken. We hebben daarin voor ons gevoel op de juiste wijze invulling kunnen geven aan een mooi en waardig afscheid, zowel op de dag van overlijden als ook de afscheidsdienst zelf.

Met familie en kleinkinderen hebben we het afscheid vormgegeven op een manier die hij naar ons idee zeer had gewaardeerd. Want je weet, mijn vader had in de weinige woorden over zijn afscheid wel aangegeven dat het wat hem betreft eenvoudig en sober mocht worden ingevuld.

Met jouw ondersteuning was het een stijlvol, mooi en vooral warm afscheid waar we nog vaak aan terugdenken.

Petra, je bent een vakvrouw en vult deze rol bijzonder goed in en ik zou je dan ook aan een ieder aanbevelen. Petra nogmaals bedankt voor de korte rol die je op een zeer moeilijk, maar belangrijk moment in ons leven hebt ingevuld, ook namens mijn moeder en zus.

Groet Yvette d'Hamecourt

Toen we wisten dat mijn man Brord niet lang meer te leven had, hebben we Petra gebeld. We kenden haar van een eerdere uitvaart in de familie en hadden altijd onthouden hoe mooi en rustgevend die plechtigheid was geweest. De eerste kennismaking was goed, genoeg om het te kunnen laten rusten en te weten dat het goed zou komen.

Toen Brord overleden was, heeft Petra gezorgd dat ik in alle rust de juiste beslissingen kon nemen. De dag van de uitvaart was prachtig: de kist, de bloemen, de zorg voor mij, de receptie in een fijne omgeving weg van het crematorium. Alles was mooi en goed, het geeft me nog altijd veel troost.

Petra, bedankt voor je tijd, je aandacht, je zorg. We hebben tussen al het geregel door ook gewoon kunnen lachen en over andere dingen kunnen praten. Je gaf me alle tijd en ruimte, maar ook steun en bevestiging als ik die nodig had. Het was zo goed als een uitvaart maar zou kunnen zijn.

Lilian Bender

Lieve Petra, Wat heb je het afscheid van Willem vandaag tot één van de hoogtepunten van ons leven gemaakt. Het voor de auto uit lopen in de straat en de laan op de begraafplaats naar de aula. Het luiden van de klokken. Mooie rituelen!

Alles tot in de puntjes verzorgd, mooie ideeën aangedragen, zodat de begrafenis nog meer ‘stijl’ kreeg. Veel mensenkennis heb je daarvoor nodig en dat blijk je te hebben, een vakvrouw dus!

Het mooie extraatje vond ik ook dat ik bij jou een minimaal beetje emotie zag, omdat je Willem kende, wat mij goed deed! We spreken elkaar!

Liefs van Wil van Duin

5patroon-Sereen.svg

Wij zijn erg tevreden over de prettige manier waarop Petra Verschoor de crematie van onze (schoon)moeder heeft verzorgd. Ze was er voor ons, zonder zich op de voorgrond te plaatsen. Wij hielden de regie, terwijl Petra ons desgevraagd adviezen gaf of ons attent maakte op goede en creatieve mogelijkheden. Ze dacht mee en dacht vooruit. Petra was ook transparant over de kosten en was zeker niet gericht op extra verkoopresultaten.

Kort samengevat: vriendelijk, invoelend, soms kordaat, niet opdringerig, erg betrokken en discreet. We kunnen Petra dan ook van harte aanbevelen!!

Gerard en Leni de Jager

Beste Petra en Toinette, De keuze voor Sereen Uitvaartbegeleiding is beslist de juiste geweest. Ik wil jullie dan ook heel... heel hartelijk bedanken voor jullie nooit aflatende inzet en de veelvuldige gesprekken, telefoontjes, mailtjes naar mij en Frank, die uiteindelijk resulteerde in mooie en waardige afscheidsdiensten voor mijn lieve Leny in zowel de Joseph Kerk, als in het in het crematorium Schollevaar.

Petra en Toinette, nogmaals hartelijk dank!

Karel Lissenburg

Beste Petra, Het leven van alle dag heeft vandaag weer z’n gang genomen, zoals iedere maandag of elke dag van een week! Toch kijken wij als familie terug op een bijzondere uitvaart en crematie van ons moeder Elly Triesscheijn, afgelopen zaterdag 5 mei.

Het weer was fantastisch, de uitvaartplechtigheid en crematie verliep indrukwekkend, stijlvol en met de nodige passie. Daarna nog het samenzijn met familie en vrienden in een ontspannen sfeer.

Wij willen jou, Petra, bedanken voor de rol die jij binnen dit geheel op je hebt genomen. De gesprekken vooraf, de keuzes die je voorlegde en de begeleiding van ons allen hebben wij als zeer prettig, betrokken en warm ervaren. Ook veel vrienden en familie die wij nadien hebben gesproken waren een en al lof over de setting waarin wij afscheid hebben genomen van ons moeder. Wij willen je hartelijk danken voor je professionele begeleiding en kijken terug op een afscheid dat wij als kinderen en familie nooit zullen vergeten. Dank en hartelijke groeten van mijn familie,

Loes en Rogier Triesschijn

Je nieuwjaarskaart staat nog steeds op de kast om op te reageren en ik kom er maar niet toe. Net hoorde ik op de radio het adagio uit het 5e pianoconcert van Beethoven, de muziek waarmee de kist door zoons en kleinzoons het crematorium werd ingedragen. Nu dacht ik dat ik er overheen was, er wordt dan gezegd, je hebt het een plaats gegeven en dat heb ik ook. Maar dan die muziek, als een mokerslag, In ieder geval een aanleiding om je te mailen.

Petra, Ik ben je nog steeds dankbaar voor de warmte waarmee je ons terzijde hebt gestaan. Ook voor de mensen waarmee je je omringt. De dame die er voor gezorgd heeft dat het fijn was om bij Gerry te zijn en de jonge vrouw die dat wonderschone boeket gemaakt heeft. Ik heb de reacties op je website gelezen. Wat fijn moet het voor je zijn om te lezen wat je voor mensen in verdrietige omstandigheden betekent.

Ik wens je alle goeds.

Hans Verburg

Lieve, bijzondere en betrokken Petra.

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de ondersteuning, het meedenken en af en toe het snelle handelen bij en voor de uitvaart van mijn vader. Daardoor is deze plechtigheid een herinnering geworden, waarop ik van te voren hoopte, maar nog mooier dan dat is geworden.

Jij hebt inmiddels een aardig beeld van zowel mijn vader, als ons gezin gekregen. Daarnaar heb je meerdere keren gehandeld, met begrip, lichte dwang of de nodige takt. Je was de afgelopen week een heerlijk vangnet voor ons, met zoveel rust en kalmte, fijn!

Jouw openheid was leuk en met respect, kortom ik heb daarvan genoten. Dank voor dit alles. Ik had behoefte om je dit te laten weten.

GEMMA VAN DE SLUIS-SMITS

Petra, Wij willen jou danken voor al je samenspraak, geduld en inmense liefde voor jouw vak. Je hebt ons liefdevol geleid door een emotioneel afscheid waarin je ons vele mooie momenten hebt geschonken, door het juiste aan te dragen en het goede te brengen. Je hebt ons een kant van het leven laten zien, waar mensen met passie en liefde werken. Voor dit alles zijn we je dankbaar. Jij was de juiste mens op de juist plek. Dank je wel uit de grond van ons hart.

Susanne en Tom van der Schans


Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken wat je voor ons hebt gedaan na het overlijden van onze vader en echtgenoot van onze moeder. Jouw persoonlijke en professionele begeleiding is voor ons een hele grote steun geweest. Wij hebben jouw betrokkenheid als warm en vertrouwd ervaren. Het was een een sfeervolle, verzorgde uitvaart.

Lieve Petra heel veel dank daarvoor !

Groetjes, Mevr. Doof, Petra en Magda

‹‹ vorige pagina    1    2    volgende pagina ››

Scroll naar boven