Rotterdam en omstreken

Kantoor Rotterdam - Kralingen

uitvaart rotterdam

Uitvaart in Rotterdam

Ieder mens is uniek. Ieder afscheid ook. U kunt een uitvaart vormgeven zoals u dat wilt. Van klein en intiem tot groots het leven vieren. Alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk.

Sereen Uitvaartbegeleiding helpt u een betekenisvol afscheid van uw overleden dierbare te realiseren. Samen met u, stap voor stap, met oog voor detail.

Uitvaartbegeleiding in Rotterdam

Afscheid nemen van een overleden dierbare in Rotterdam kan op vele manieren. Rotterdam heeft een groot aantal begraafplaatsen en er zijn drie crematoria, crematorium Hofwijk, crematorium Laurentius of crematorium Rotterdam-Zuid.

Ook kan de uitvaartplechtigheid plaatsvinden op een bijzondere locatie of in een prachtig kerkgebouw met elk een eigen sfeer en uitstraling. Niet heel bekend is dat u een afscheid ook gewoon thuis kan en mag organiseren. Zeker wanneer gekozen wordt voor een bijeenkomst in besloten kring, is een afscheid thuis zeker het overwegen waard.

Samen met u zorgen de uitvaartleidsters van Sereen voor een passende en persoonlijke uitvaart. Dat doen wij goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren. Zodat u met aandacht keuzes kunt maken. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Zo creëren we samen een betekenisvol afscheid, voor een blijvende en waardevolle herinnering.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Sereen?
Bel ons op 010-8433770 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op

Scroll naar boven