Begeleiden

Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden zich vertrouwd voelen

  • begeleiden-bewuste-keuzes-sereen-uitvaartbegeleiden.jpg

Een vertrouwd gezicht

Wij werken vanuit kleinschaligheid. Tijdens de begeleiding heeft u één aanspreekpunt. Degene die de eerste dag binnenstapt is ook de degene die de dag van de uitvaart begeleidt. Ze denkt mee, geeft advies en maakt ruimte voor eigenheid. Een vertrouwd gezicht is belangrijk in een tijd dat alles toch al zo op zijn kop staat.

Samenwerking

Een uitvaart begeleiden doen we niet alleen. Ook in de samenwerking met mensen en toeleveranciers gaan we voor kwaliteit. Sereen Uitvaartbegeleiding werkt samen met bijvoorbeeld, chauffeurs, cateraars, muzikanten, bloemisten en fotografen. De foto’s op de website zijn gemaakt door Rieta Mulder, Odile Aarts, Bureau APS en diverse privé-fotografen.

  • begeleiden-samenwerking-sereen-uitvaartbegeleiden.jpg
  • begeleiden-kind-en-afscheid-sereen-uitvaartbegeleiding.jpg

Kind en afscheid

Het liefste willen we kinderen behoeden voor verdriet. Maar zij voelen en weten heel goed wanneer een afscheid definitief is. Kinderen rouwen op hun eigen wijze. We vinden het belangrijk dat er ook voor de jongere generatie ruimte en tijd is om gevoelens en gedachten onder woorden te brengen. Wij hebben veel informatie en werkmaterialen over rouwverwerking bij kinderen. Kleuren, lezen, een verhaaltje voorlezen en erover praten kan daarbij helpen.

Scroll naar boven