Voorbereiden

Weten wat er mogelijk is

  • voorbereiden-inspireren-sereen-uitvaartbegeleiding.jpg

Voorgesprek

Een voorgesprek kan wenselijk zijn wanneer iemand ziek is en het sterven dichtbij komt of omdat u een naderend afscheid van iemand die u lief is dient voor te bereiden. Maar ook als er nog geen directe aanleiding bestaat kunt u zich door ons over uw uitvaart laten voorlichten.

Wij bieden u de mogelijkheid om, in de regio waarin wij werkzaam zijn, geheel vrijblijvend een voorbespreking met ons te hebben. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw uitvaartwensen. Na het gesprek ontvangt u van ons een verslag van hetgeen is besproken en een begroting van de te verwachten kosten.

Adviseren

Van tevoren nadenken over uw uitvaart is zinvol voor uzelf en steunend voor uw naasten. Wat zijn uw wensen, wat past er bij u en de mensen om u heen? En niet onbelangrijk, wat is uw budget? De tijd waarin uitvaartondernemingen sturend waren ligt inmiddels achter ons. Het is de taak van de uitvaartbegeleidster om u in de wirwar van mogelijkheden terzijde te staan.

Wilt u eens meer weten over wat er allemaal mogelijk is rondom uitvaart dan kunt u vrijblijvend en kosteloos Sereen Magazine aanvragen. In ons magazine vindt u uitgebreide informatie over waar wij als Sereen Uitvaartbegeleiding voor staan. Aangevuld met informatie over uitvaartmogelijkheden, mogelijke uitvaartlocaties, interessante productinformatie en interviews met onze medewerksters en een aantal van onze toeleveranciers is het een bijzonder bewaarexemplaar geworden.

  • voorbereiden-adviseren-sereen-uitvaartbegeleiding.jpg
  • voorbereiden-vastleggen-sereen-uitvaartbegeleiding.jpg

Vastleggen

Wij denken graag met u mee bij de vormgeving van uw uitvaart. U kunt kosteloos en vrijblijvend een voorgesprek met ons hebben, een offerte aanvraag doen of u kunt het wensenformulier downloaden, invullen en aan ons toesturen. U ontvangt in alle gevallen van ons, op basis van uw wensen en/of keuzes, een duidelijke begroting van de te verwachten kosten. Voor elk budget is een passend afscheid mogelijk.

Scroll naar boven