• werkgebieden-rotterdam-en-omstreken-sereen-uitvaartbegeleiding.jpg

Rotterdam en omstreken

Sereen Uitvaartbegeleiding is gevestigd aan de Oudedijk in Rotterdam-Kralingen. Een sfeervol, licht en transparant kantoor. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij ons.

Het vinden van een geschikt moment om uitvaartwensen te praten blijkt vaak lastig. Soms is er behoefte aan een voorgesprek wanneer iemand ziek is en het sterven dichtbij komt of omdat een naderend afscheid van een dierbare veel voorbereiding nodig heeft. In het gesprek komen alle aspecten rondom het afscheid en de uitvaart aan de orde. Wij maken een verslag van het gesprek en een duidelijke begroting van de te verwachten kosten. Ook is het mogelijk om een uitvaartwensenformulier in te vullen.

Als de omstandigheden daarom vragen of als het prettiger is om het voorgesprek thuis te laten plaatsvinden, is dat ook mogelijk.

Wij bieden persoonlijk maatwerk en deskundigheid in uitvaartbegeleiding in een breed werkgebied in Zuid-Holland. Met name in Rotterdam, Kralingen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen-Moerkapelle (Zuidplas), Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel en Gouda.

Scroll naar boven