Sluit navigatie

Rotterdam en omstreken

Kantoor Rotterdam - Kralingen

Uitvaart Krimpen aan den Yssel

Indien de uitvaart in Krimpen aan den IJssel plaatsvindt dan zijn er tal van mogelijkheden voor de opbaring, voor de uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis. In Krimpen aan den IJssel zijn verscheidene Kerken, drie begraafplaatsen (een Oude en een “Nieuwe”) en diverse locaties voor de opbaring, plechtigheid en condoleance. Cremeren is in Krimpen aan den IJssel niet mogelijk.

Begraafplaatsen Krimpen aan den IJssel

  • de Oude begraafplaats tussen IJsseldijk 357 en 361 en Begraafplaats IJsseldijk, IJsseldijk 144. Op beide begraafplaatsen worden geen nieuwe graven meer uitgegeven, bijzettingen zijn wel mogelijk.
  • Begraafplaats Waalhoven, Tiendweg 47, Krimpen aan de Lek is sinds 1983 in gebruik en in 2008 is de begraafplaats flink uitgebreid en vernieuwd.

Cremeren vanuit Krimpen aan den IJssel

  • Crematorium Schollevaar, Capelle aan den IJssel
  • Crematorium Laurentius, Rotterdam Crooswijk
  • Crematorium Hofwijk, Rotterdam-Overschie
  • Crematorium IJsselhof, Gouda

Opbaren in Krimpen aan den IJssel

Vanzelfsprekend kunnen wij desgewenst de opbaring thuis verzorgen. In de zorginstelling is opbaren in overleg met het huis doorgaans heel goed mogelijk. Diverse uitvaartcentra in en nabij Krimpen aan de IJssel bieden mogelijkheden voor opbaren en het gebruiken van zogenaamde 24 uur toegankelijke familiekamers.

Neem contact op

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››
Scroll naar boven