Sluit navigatie

Edam-Volendam en omstreken

Centraal in Edam staat het fraaie pand van Sereen Uitvaartbegeleiding

Uitvaart Volendam

Als de uitvaart in Volendam plaatsvindt dan zijn er tal van mogelijkheden voor de opbaring, voor de uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis.

Crematoria in Volendam

In Volendam is geen crematorium. De crematoria in de omgeving zijn in Hoorn, Heerhugowaard, Schagen, Purmerend, Zaandam en Amsterdam.

Begraafplaatsen Volendam

In Volendam is een Room-Katholieke begraafplaats bij de Vincentiuskerk. Op deze begraafplaats zijn ook urnengraven, er is een strooiveld en er is een herinneringsmuur.

Vanzelfsprekend kunnen wij de opbaring thuis verzorgen maar als u dat wenst kan de opbaring bijvoorbeeld ook in de afscheidskamer van ons Afscheidshuis in Edam of in uitvaartcentrum Het Mirakel plaatsvinden. Voor deelnemers van Begrafenisfonds Jozef van Arimathea is opbaring in Het Mirakel gratis, ook als Sereen de uitvaart begeleidt.

Kerken Volendam

Er zijn verschillende kerken in Volendam waar de plechtigheid kan plaatsvinden maar er zijn ook een aantal andere locaties waar een afscheidsbijeenkomst kan worden gehouden. Voor een condoleance of samenzijn zijn er diverse horecalocaties beschikbaar. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Social Media

Volg ons op:

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››
Scroll naar boven