Sluit navigatie

Edam-Volendam en omstreken

Centraal in Edam staat het fraaie pand van Sereen Uitvaartbegeleiding

Uitvaart Waterland en omstreken

Als de uitvaart in Monnickendam, Broek in Waterland of in één van de omliggende dorpen plaatsvindt dan zijn er tal van mogelijkheden voor de opbaring, voor de uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis.

Crematoria in Monnickendam, Broek in Waterland en omstreken

In de gemeente Waterland is geen crematorium. De crematoria in de omgeving bevinden zich in Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Heerhugowaard en Schagen.

Begraafplaatsen in Monnickendam, Broek in Waterland en omstreken

De gemeente Waterland beheert acht algemene begraafplaatsen in Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Marken, Watergang, Zuiderwoude en Uitdam. Op de begraafplaats aan de Kloosterdijk in Monnickendam is een Rooms-Katholiek gedeelte aanwezig waar in gewijde aarde wordt begraven. Op de begraafplaats achter de Grote Kerk in Monnickendam vinden alleen bijzettingen plaats, hier worden geen nieuwe graven meer uitgegeven.

Vanzelfsprekend kunnen wij de opbaring thuis verzorgen maar als u dat wenst kan de opbaring bijvoorbeeld ook in de Opstandingskerk in Monnickendam, de kerk in Broek in Waterland of in de afscheidskamer van ons Afscheidshuis in Edam plaatsvinden.

Kerken in gemeente Waterland

Er zijn verschillende mooie kerken in de gemeente Waterland waar de plechtigheid kan plaatsvinden. In een aantal kerken kunnen ook niet-kerkelijke plechtigheden worden gehouden. Voor een condoleance of samenzijn zijn er diverse horecalocaties beschikbaar. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Social Media

Volg ons op:

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››
Scroll naar boven