Sluit navigatie

Edam-Volendam en omstreken

Centraal in Edam staat het fraaie pand van Sereen Uitvaartbegeleiding

Uitvaart Zeevang en omstreken

Als de uitvaart in Oosthuizen, Warder of in één van de omliggende dorpen plaatsvindt dan zijn er tal van mogelijkheden voor de opbaring, voor de uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis.

Crematoria in Oosthuizen, Warder en omstreken

In de gemeente Edam-Volendam (waarmee de gemeente Zeevang is gefuseerd) is geen crematorium. De crematoria in de omgeving bevinden zich in Hoorn, Heerhugowaard, Schagen, Purmerend, Zaandam en Amsterdam.

Begraafplaatsen in Oosthuizen, Warder en omstreken

Naast de begraafplaatsen in Edam en Volendam zijn er nog acht begraafplaatsen in de gemeente, namelijk in Beets, Etersheim, Hobrede, Kwadijk, Middelie, Schardam, Oosthuizen en Warder.

Vanzelfsprekend kunnen wij de opbaring thuis verzorgen maar als u dat wenst kan de opbaring bijvoorbeeld ook in de afscheidskamer van ons Afscheidshuis in Edam plaatsvinden. In sommige kerken is er ook een mogelijkheid voor opbaring.

Kerken in Oosthuizen, Warder en omstreken

Er zijn verschillende mooie kerken in de gemeente Edam-Volendam waar de plechtigheid kan plaatsvinden. In een aantal kerken kunnen ook niet-kerkelijke plechtigheden worden gehouden. Voor een condoleance of samenzijn zijn er diverse horecalocaties beschikbaar. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Social Media

Volg ons op:

Sereen Rotterdam

Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
E-mail info@sereenuitvaart.nl

Dag en nacht bereikbaar

010 - 84 33 770 ››
Scroll naar boven